2008-09-30

Play pants.


Today's stitching resulted in a pair of "way to big pants". They where meant to be for I and M to use at school. I only made one pair, which was good since they turned out like 2 sizes to big, as you may see from the photo. I used a new pattern and wanted to try it out. Anyway, we took them with us to park today and gave them to a friend of I and M. She is one year older so they should fit her perfectly.

7 comments:

OttoPippi said...

Jag tycker att dessa alltför stora byxor var helt underbara!!!!!

Ang din fråga: mina tjejer är 2 år och 4 mån. Drygt 3 mån yngre än dina då, eller hur?? Kul!!

jejja_79 said...

åh, det tyget är ju bara så fint, har själv sytt tunika i detta tyg. Men det var ett örngott, så nu är det slut, men oh så fin den blev. Och så med dina brallor. Synd bara att de inte passade, men förhoppningsvis gjorde du någon annan glad =)

Skaparstigen said...

Ser att du också kör turkos mudd! :) Herregud, hur stor bit kom du över?

LittlePoppins said...

Tackar och bockar! Det jag sydde av här är/va ett påslakan införskaffat på Myrorna i Karlstad. Tycker med att det är fint, lite urtvättat men det spelar ingen roll tycker jag.

Skaparstigen: Ha ha, ja du..det jag gav till dig hittade jag hos mamma på Kupan och det jag syr av här är en bit som jag fått av någon snäll gäst som varit och hälsat på här på Mallis. Måste bunkra mudd när jag kommer till KD över jul, har frågat på ett par tygställen här mn det verkar inte som om det finns mudd. Konstigt...

Heimlaga said...

Så det görs muddisar på Mallorca också! Kul färgkombination!

Retro Elephant said...

Väldigt fina :)

//Lina

Maria said...

Hej!
Tack för besök hos mig, välkommen åter!!
Jag gillar din blogg också!! Lägger den i blogger-uppdateringslistan så ser jag när du har nya inlägg...