2008-09-07

Crocheted shawl.


Finally done! It basically took me all summer to do this. I think the yarn is actually ment for socks but when I saw it in the shop I liked it so much I could not resist. Feels a bit strange to "modell" something made of wool though since it is still like 30 degrees here in Mallorca. But I cant wait for the weather to get a bit cooler so that I get to wrap myself in my new shawl.

4 comments:

jejja_79 said...

hittade hit genom en annan blogg och blev helt såld. Sen började jag fundera på om jag skulle skriva på svenska eller engelska, men jag kollade de andra komentarena och kör på det svenska alternativet, så kanske vi båda förstår =)superfin sjal, hur har du framställt den? ser avancerat ut =)

Skaparstigen said...

Hejsan!
Nu har du jobbat på duktigt, må jag säga! Så fint resultatet blev! Säg till om du är sugen på mer virkning och behöver mönster!

LittlePoppins said...

Ja här lyser flitens lampa! Sjalen är virkad efter ett mönster. Detta är ju mitt första, förutom ett par dockfiltar, virkprojekt. Den är inte alls svår, tar bara lång tid att göra. Skickar gärna en kopia på mönstret om du vill "jejja". Jättekul att du hittat hit med!!!

Johanna: Jag skulle bli jätteglad för nya mönster. Har inget "virk" på gång så det skulle vara kul men något nytt. Men det måste vara ngt enkelt. Är ju nybörjare du vet!!

jejja_79 said...

åh superkul med lite mönster... men eftersom jag är typ supernybörjare på virkning så får det inte vara för svårt...... =)